Naturvidenskabelig Dag

Naturvidenskabelig dag i forbindelse med Naturvidenskabsfestival uge 39 2018. Tag en klasse med til Rybners naturvidenskabelige aktiviteter (læs mere).

Dagen bliver tirsdag den 25. september, altså i forbindelse med Naturvidenskabsfestivalen, der har temaet ”Den yderste grænse”. Programmet består af undervisning i små grupper gennemført at elever fra Rybners, små ”workshop” og endelig fysikshow. Det foregår om formiddagen (8.15-11.30). Arrangementet er for hele klasser fra 5. til 8. klasse. I må meget gerne udvælge klasser, som har udtrykt speciel interesse for naturvidenskab. Der er kun plads til ca. 10. klasser i alt. Vi vil forsøge at imødekomme hvilke naturvidenskabelig fag, der specielt interesserer klassen, men kan ikke garantere det præcise indhold af dagen. Tilmelding senest 3/9 til ol@rybners.dk.

Tilmelding ”Naturvidenskabelig dag” skal indeholde oplysning op skole, lærer, mail, telefon, klasse og antal elever. Desuden om hovedinteressen er fysik, kemi, matematik, naturgeografi eller biologi.